Sanquin Labsessie in samenwerking met Medical Drone Service

Winst maken voor een betere samenleving, dat willen we toch allemaal? Steeds meer bedrijven kijken verder dan bedrijfsvoering gestuurd op euro’s. Het begint vaak met pioniers en early birds. En dan de springplank naar collega-ondernemers en grote groepen mensen. Zo ontstaan nieuwe ideeën en baanbrekende onderzoeken die leiden tot innovaties en state-of-the-art-oplossingen voor de vitaliteit en gezondheid van miljoenen mensen. Ook Sanquin Research is zo’n motor van vooruitgang, met unieke samenwerkingen tussen het bedrijfsleven en de wetenschap.

Tijdens de Sanquin Labsessie presenteren topsprekers hun inspirerende, innovatieve samenwerkingen aan de hand van drie fantastische cases. Hoe komen dit soort samenwerkingen tot stand, welke ervaringen hebben de organisaties opgedaan en wat zijn de lessen die ze met u willen delen? Dat doen zij onder de bezielende leiding van dagvoorzitter Jaap Jongbloed.

Je ziet ze vliegen

De juiste bloedproducten op het juiste moment op de juiste plaats. Met een stijgende zorgvraag en drukte op de weg een serieuze uitdaging. Medical Drone Service – een initiatief van ANWB en PostNL met o.a. Sanquin als consortiumpartner- wil niet alleen acute zorg en spoedtransporten, maar de hele logistieke operatie met medische drones in een landelijk netwerk organiseren. Veilig, bereikbaar en snel.

Boy van der Velden, Manager Business Development, gaat samen met Daphne Thijssen, Directeur Bloedbank, in gesprek over de inzet van drones. Dit wil je niet missen!

Aanmelden

De Sanquin Labsessie op woensdag 11 oktober 2023 vindt plaats van 15.00 uur tot 17.30 uur op het hoofdkantoor van Sanquin, Plesmanlaan 125 in Amsterdam. De sessie is bedoeld voor beslissers en beïnvloeders uit het bedrijfsleven (CEO’s, managers, etc.). Na afloop is er gelegenheid tot napraten en netwerken onder het genot van een hapje en een drankje. Deelname aan de Labsessie is gratis.

U kunt zich via deze link aanmelden.